La CUP de Sitges presenta la llista electoral per a les municipals

La Candidatura d’Unitat Popular de Sitges va presentar diumenge passat les 21 persones que conformen la llista electoral per a concórrer a les properes eleccions […]


La Candidatura d’Unitat Popular de Sitges va presentar diumenge passat les 21 persones que conformen la llista electoral per a concórrer a les properes eleccions municipals del 22 de maig.
Al Passeig de Sant Sebastià, tres dels portaveus de la CUP van conduir l’acte que va constar de dues parts. En la primera, Adrià Pet va fer una valoració del procés participatiu dut a terme per elaborar el programa electoral. Adrià Pet va destacar que en l’elaboració del programa «hem volgut debatre la realitat de la nostra vila amb tothom que ha desitjat apropar-se a les Jornades Obertes de Debat, i buscar entre tots possibles solucions per a les diferents temàtiques».

Prèviament que Mònica Martín anés anomenant els diferents membres de la llista electoral, va destacar com s’havien escollit: «Els cinc primers candidats es van escollir per votació en una Assemblea oberta a totes aquelles persones vinculades a l’Esquerra Independentista. La resta de la llista es va elaborar en l’Assemblea Local de la CUP, també oberta a tothom que hi volgués assistir».

La llista és la següent:

1. Òscar Ortiz / 2. Adrià Pet / 3. Xavier Nin / 4. Mònica Martin / 5. Maritza Campbell / 6. Albert Corominas / 7. Anna Mataró / 8. Dani Picas «Sasso» / 9. Aldred Ferrer / 10. Anna Llopis / 11. Aida Valverde / 12. Nerea Lleonart / 13. Helios Ameal/ 14. Raimon Rodríguez / 15. Josep Maria Tubau / 16. Sussana Bernet / 17. Raquel Planas / 18. Albert Barceló / 19. Joan Boy / 20. Joan Planella / 21. Judit Virgili/

Per acabar, Òscar Ortiz, cap de llista, va fer un parlament amb què valorà la llista  i exposà l’esperit amb el qual es presenta aquesta jove candidatura i quina serà la línia de treball de la CUP. «La CUP ens volem configurar a Sitges com una opció unitària d’esquerres; volem ser l’espai polític de futur al voltant dels valors de la justícia social, la democràcia directa, l’associacionisme, la defensa de la terra, l’acció popular i l’alliberament nacional. Tot això per una ferma aposta per la plena participació del poble en les institucions».

Candidatura d’Unitat Popular de Sitges (CUP Sitges)
http://sitges.cup.cat
sitges@cup.cat

 

16 de març de 2011