La CUP de Valls presenta les accions de precampanya electoral

Actualment, la CUP de Valls inicia una nova fase on, a banda de seguir elaborant les propostes de govern, començarà a exposar-les mitjançant les següents […]


Actualment, la CUP de Valls inicia una nova fase on, a banda de seguir elaborant les propostes de govern, començarà a exposar-les mitjançant les següents accions:

  • PUNTS INFORMATIUS I D´EXPOSICIÓ DEL PROGRAMA ELECTORAL

L’exposició es situarà en estands que recorreran diverses zones del municipi. Aquesta presència física al carrer serà precedida per trobades amb les associacions de veïns de cada zona.

Els estands i la recollida d’informació giraran entorn la pregunta ‘I aquí què passa?’, formulada amb l’objectiu de conèixer, des de la proximitat, les opinions dels ciutadans i ciutadanes, oferint així els espais de participació que el govern no possibilita.

  • EXPOSICIÓ DEL PROGRAMA ELECTORAL A L’IEV

Dimecres 30 de març, la CUP inicia una exposició a l’IEV a través de la qual pretén donar a conèixer les propostes de la formació. El dia 23 d’abril, l’exposició es traslladarà al local de la formació situat al carrer Forn Nou, i hi romandrà fins les eleccions municipals.

  • 20 ANYS DE CUP A VALLS

El proper 23 d’abril es celebren els 20 anys de la CUP a Valls. La CUP ha volgut aprofitar aquesta data per a fer la presentació de la llista que presentarà per a aquestes eleccions, tot fent així un homenatge a les persones que han anat passant per les llistes de la CUP durant aquests 20 anys.

  • EL ROBATET

Des de fa dues setmanes, la Candidatura d’Unitat Popular està fent circular per la xarxa una serie d’animació que porta per títol Aquí no passa res i que té com a protagonista el Rob@tet, un personatge fàcilment reconeixible, a través de la qual la candidatura anirà explicant, al llarg de 10 capítols, el seu programa electoral d’una forma divertida i amena.

La serie es pot visualitzar a la pàgina web aquinopassares.cat i seguir-la des de les xarxes socials facebook i twitter.

Els deu capítols corresponen als 10 eixos que defineixen el programa electoral de la CUP.

Amb el títol ‘aquí no passa res’ es pretén evidenciar que a Valls hi succeeixen moltes coses que cal solucionar, d’una banda, i posar de manifest l’actitud d’un govern que fa els ulls grossos als problemes reals del municipi, de l’altra.

La roda de premsa celebrada ahir, també va servir per valorar les tertúlies dutes a terme, les quals han aconseguit una molt bona participació i de les quals han sortit propostes i idees molt interessants que serviran per elaborar el programa electoral.

És precisament en aquesta decisió conjunta de les propostes, on la CUP es diferencia de la resta de formacions polítiques, posant èmfasi en el ‘com’ i en el ‘què’ en comptes de convertir la construcció del programa en una eina d’autoconsum.

1 d'abril de 2011