La CUP del Vendrell presenta les persones que formen part de la seva candidatura

En un acte públic, a la placeta del carrer Major, la candidatura municipalista va donar a conèixer les trenta persones que formen part de la […]


En un acte públic, a la placeta del carrer Major, la candidatura municipalista va donar a conèixer les trenta persones que formen part de la llista per les properes eleccions municipals del 22 de maig.

Aquest passat dissabte 16 d’abril, a les 11 hores del matí, la Candidatura d’Unitat Popular del Vendrell va presentar les persones que formaran part de la seva candidatura per a les properes eleccions municipals. L’acte es va fer a la placeta del carrer Major i va ser presentat per en Pere Herrero, número 8 de la candidatura, el qual va ser l’encarregat de fer públic els noms de les 30 persones que formen la llista. La presentació va servir per recordar la feina fet per la CUP en molts municipis d’arreu els Països Catalans, com per exemple Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes o Valls, per recordar alguns dels municipis més propers.

Com ja s’havia anunciat públicament, en Rubén Suan encapçalarà la candidatura i serà acompanyat al segon lloc pel Francesc Mota, de 47 anys. El número 2 de la llista va formar part del Grup Ecologista del Vendrell i va ser cofundador de l’Agrupament Escolta Tant com Puc i de l’Esplai Xaloc. Actualment, entre altre coses, és vicepresident del Grup Excursionista del Montmell.

El número 3 de la candidatura l’ocuparà l’Anna Solé, de 40 anys, ex-directora de l’Agrupament Escolta Tant com Puc i actual directora de La Ballaruga. A més a més, és tècnica d’educació i és membre de l’AMPA de l’escola Pau Casals.

Els llocs 4 i 5 estaran ocupats per l’Aleix Mallofré i la Neus Codina, de 25 i 24 anys respectivament. El primer està a punt de llicenciar-se en Geologia i és membre del Ball de Diables del Vendrell. La Neus Codina està a punt de finalitzar els estudis de Filosofia, va ajudar a recuperar el Ball de Gitanes i va formar part de la junta fundadora de l’Embarcada.

Del número 6 al 10 trobem el David Albalat, la Montse Milà, el Pere Herrero, la Joana Borja i el Xavier Marcillas. El primer té 37 anys, és llicenciat en Geologia, col·labora amb el grup de foc de la Mulassa Feixuga i va ser membre del Grup de Muntanya de la Lira Vendrellenca. La Montse Milà, de 27 anys, és membre de la comissió del Barri de la Carretera i del Consell Escolar de l’IES Mediterrània. Pere Herrero, número 8 de la candidatura, té 54 anys, és llicenciat en Biologia i va ser director de l’IES Mediterrània. Actualment exerceix de professor d’ensenyament secundari. La Joana Borja té 41 anys, és llicenciada en Filologia Catalana i és tècnica de normalització lingüística i professora de català. Actualment treballa a l’Oficina de Català del Vendrell. Per acabar, el Xavier Marcillas, de 34 anys, que va ser col·laborador del Cabrot i els Pastorets, va ser membre de la Comissió de Festes i organitzador de l’Electrocarnaval.

La llista continua amb l’Edgar Toldrà al número 11, la Gemma Altarriba al 12, Juana Reyes al 13, Jordi Guasch al 14, Joan Caralt al 15, Martha Liliana Correa al 16, Jon Olano al 17, Josep Mañé al 18, Anna Vicente al 19, Magí Rossell al 20 i Susana Martorell al 21.

En la reserva trobem en David Ibarz, ocupant el número 22, la Gemma Ventura al 23, David Balsells al 24, Olga Tobal al 25, Josep Urpí al 26, Laura Ramírez al 27, Adrià Vives al 28, Magda Monfort al 29 i Sergi Roc tancant la candidatura.

Durant l’acte, Rubén Suan va destacar que “des de que vam començar a treballar en la confecció de la candidatura sempre vam tenir clar el perfil de persones que volíem. No volíem persones únicament mediàtiques, com fan normalment les organitzacions polítiques, sinó gent que tingués moltes ganes de treballar pel Vendrell i únicament en interès dels vendrellencs i vendrellenques”. Per altra banda també va destacar que és un projecte de futur ja que “no volíem fer una llista amb data de caducitat del 22 de maig. Per nosaltres el fet d’obtenir representació al consistori ha de ser una eina per aconseguir canviar la dinàmica negativa del nostre municipi, però en cap cas ha de ser l’objectiu final per sí mateix”.

El cap de llista de la CUP del Vendrell va explicar “que hem fet una candidatura molt forta i equilibrada, formada per gent amb molta il·lusió i ganes de treballar. Encara que l’objectiu que ens marquem és el de aconseguir representació hem volgut fer una candidatura que estaria preparada, fins i tot, per governar”. Per acabar, va reclamar que “ja és hora que entri aire fresc a l’Ajuntament, gent nova i amb idees noves. Els vendrellencs i vendrellenques han de ser conscients que els problemes de sempre no els solucionarem amb les persones de sempre i les propostes de sempre. És hora de canviar la forma de fer política i aquest canvi el representa la CUP”.

L’acte va finalitzar amb el parlament d’en Francesc Mota, que va recordar que “només lluitant es pot canviar la dinàmica de les coses, només lluitant podem canviar models, estils, actituds i maneres de fer política i només lluitant vam poder sortir del pou de la dictadura”.

19 d'abril de 2011