Davant les agressions contra la llengua a l’escola, la CUP es declara insubmisa

La decisió judicial especifica que l’aplicació de la sentència del Tribunal Suprem significa que cal garantir el castellà com a llengua vehicular no només per […]


La decisió judicial especifica que l’aplicació de la sentència del Tribunal Suprem significa que cal garantir el castellà com a llengua vehicular no només per al nen que ho demana sinó ‘per a tota la classe’ en la qual estigui matriculat. Aquesta decisió suposa un greu i perillós retrocés democràtic. És una agressió sense precedents, després de més de 30 anys treballant, amb totes les mancances que imposa l’actual marc jurídic i polític, per a la immersió lingüística i dotar la llengua catalana de l’espai, el respecte i el paper que mereix.

Davant de fets com aquests no podem romandre de braços creuats. És per això que la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) convoca tota la ciutadania a denunciar novament la imposició del castellà a l’escola , i a reivindicar la independència dels Països Catalans com l’única possibilitat per decidir lliurement el nostre futur, i la forma d’organitzar la nostra societat, incloent el nostre sistema educatiu.


Secretaria de Comunicació de la
Candidatura d’Unitat Popular (CUP)
premsa@cup.cat

10 d'abril de 2013