L’Esquerra Independentista organitza una gran manifestació per la Diada de l’11 de setembre

Com cada any, l’Esquerra Independentista organitza una gran manifestació i un acte polític a Barcelona, en motiu de la Diada de l’Onze de Setembre.  La […]


Com cada any, l’Esquerra Independentista organitza una gran manifestació i un acte polític a Barcelona, en motiu de la Diada de l’Onze de Setembre. 

La manifestació, que iniciarà a la plaça Urquinaona de Barcelona a les 18.30h, seguirà el següent recorregut: ronda de Sant Pere, Passeig Lluís Companys, carrer Comerç i acabarà a la plaça Comercial, on tindrà lloc l’acte polític. 

L’acte polític iniciarà a les 19.30h a la plaça Comercial de Barcelona, amb les intervencions de portaveus de les diferents organitzacions que formen part de l’Esquerra Independentista. 

Durant tot el dia, l’Esquerra Independentista organitza actes a diversos indrets del territori. A les 10h del matí, Arran Jovent farà el tradicional homenatge a Gustau Muñoz al carrer Ferran de Barcelona, on el jove va ser assassinat ara fa 43 anys. A l’homenatge hi assistiran familiars de Gustau Muñoz i Guillem Agulló. Després de l’acte s’iniciarà la manifestació juvenil, que recorrerà els carrers de Barcelona fins a la plaça Comercial, on a les 12.15h iniciarà l’acte polític juvenil. A les 13h i a les 16h hi ha organitzats a la mateixa plaça comercial dos col·loquis sobre ecologisme i sobre llengua. 

Paral·lelament, l’Esquerra Independentista també organitza actes polítics a Reus, Girona i Lleida el mateix Onze de Setembre i a una trentena de ciutats més durant els dies anteriors

 

 

8 de setembre de 2021