Figueres: La CUP acorda presentar-se a les properes eleccions municipals

El proper 2 de juny es decidirà en assemblea les persones més adequades per desenvolupar la tasca institucional i que encapçalaran la llista electoral. En […]


El proper 2 de juny es decidirà en assemblea les persones més adequades per desenvolupar la tasca institucional i que encapçalaran la llista electoral.

En una jornada de debat oberta a tots els seus militants, col·laboradors i simpatitzants, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) ha analitzat si es donaven les condicions internes i contextuals per a concórrer a les eleccions municipals del 2011. La decisió final ha estat prendre-hi part assumint que es compta amb les persones suficients, amb el mínim de recursos econòmics necessaris i sobretot es remarca la diferència amb els altres partits tant en el fons com en les formes. A més, es valora molt positivament com a eina de difusió del missatge polític i el model de ciutat i per aglutinar el màxim de suports al voltant del projecte.

La trobada també ha servit per identificar els principals objectius a treballar en els propers mesos. Així mateix, s'ha conclòs definint el procés amb el que es triaran les persones que formin la llista electoral i convocant una assemblea de militants i col·laboradors pel proper dimecres 2 de juny on s'escolliran les persones que l'encapçalaran.

20 de maig de 2010