Figueres: La CUP remarca que la consulte sobre la Independència són una lliçó de democracia

Figueres ha dit "SÍ" a la independència amb una participació del 14,5%, superant de molt les expectatives, segons la CUP de Figueres Per a la […]


Figueres ha dit "SÍ" a la independència amb una participació del 14,5%, superant de molt les expectatives, segons la CUP de Figueres

Per a la formació independentista les consultes són una lliçó de democràcia que la ciutadania dóna a unes institucions "covardes que s’han convertit en agències de col•locació dels partits polítics". La CUP de Figueres remarca que les consultes no són el final de cap camí sinó que la lluita per la independència dels Països Catalans ha de continuar fent passos cada dia.

La CUP de Figueres ha volgut felicitar a totes les persones que han col•laborat perquè la consulta fos possible i especialment als membres de Figueres Decideix que han estat mesos treballant per obtenir una bona participació.

Finalment, la candidatura ha volgut avisar que no es pot fer una lectura dels resultats entenent que els vots són de suport a l’Estatut o demanant una reforma de la composició del Tribunal Constitucional. La única lectura possible és que prop de 5000 figuerencs han reclamat la independència, i qualsevol altra lectura és un intent de tergiversar la realitat.
 
Font: Llibertat.cat
26 d'abril de 2010