Girona: La CUP contesta les desestimacions de foment a les al.legacions sobre el TAV a Girona

La Candidatura d'Unitat Popular de Girona (CUP) considera que, el projecte del Tren d'Alta Velocitat (TAV) al seu pas per la ciutat,  augmentarà els risc […]La Candidatura d'Unitat Popular de Girona (CUP) considera que, el projecte del Tren d'Alta Velocitat (TAV) al seu pas per la ciutat,  augmentarà els risc d'especulació del terreny. La CUP fa referència a la desestimació que  el Ministeri de Foment ha fet a les al·legacions presentades per l’ajuntament de Girona.


Concretament al rebuig de destinar a ús públic el sòl alliberat per l’enderroc del viaducte per on travessa la ciutat l'actual tren convencional. Per aquesta raó, la CUP s'afegeix a la proposta de

celebrar un Ple Extraordinari amb l'objectiu de consolidar la posició del municipi i manifestar a Foment el desacord dels gironins i gironines per la desestimació d’aquestes al·legacions.

Tot i així, la CUP es referma en el convenciment que el projecte del TAV és insostenible i aposta per un model ferroviari proper, respectuós amb el territori i realment útil a la ciutadania.

10 de gener de 2007