Girona: La CUP i Maulets convoquen una concentració de rebuig a la III Trobada de Directius

La CUP convoca una concentració de rebuig amb Maulets en motiu de la III Trobada de Directius. Es mostren contraris a la visita del príncep […]


La CUP convoca una concentració de rebuig amb Maulets en motiu de la III Trobada de Directius. Es mostren contraris a la visita del príncep Felip i la ministra Salgado

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Girona ha convocat per demà, 30 de novembre, a les 19:30h davant del CAP-Güell de Girona una concentració de rebuig a la 3a Trobada de Directius, sota el títol ‘Contra el capital internacional, economia local. En aquesta cita, centenars d'empresaris espanyols es reuniran a Girona amb la ministra de la crisi Elena Salgado i l'hereu de la corona espanyola, Felip de Borbó, entre d'altres representants del món polític i econòmic espanyol.
 
La CUP que convoca aquest acte amb l’organització juvenil Maulets, considera una mostra de cinisme aquesta trobada en què, segons la candidatura, el món econòmic i empresarial espanyol ha escollit la ciutat de Girona per acordar quina és la millor manera de continuar deslocalitzant empreses del país, internacionalitzant el capital, i retallant els drets socials i laborals dels sectors populars del país i d’arreu d’Europa.

A més de mostrar el rebuig la CUP aposta per ‘respondre’ls amb propostes’, que ajudin a superar la crisi d'una forma diferent a la que el capitalisme salvatge pretén. Com a exemples citen el suport al cooperativisme i l’economia social, la potenciació dels cultius locals i altres productes de quilòmetre zero, així com totes aquelles iniciatives que encaminin la societat cap a un sistema productiu respectuós amb l'economia local.

29 de novembre de 2010