Girona: Finalitza la roda de contactes entre la CUP i els regidors de l’equip de govern

Finalitza la roda de contactes entre la CUP i els regidors de l'equip de govern Excepte Ponç Feliu, la majoria dels socialistes ignoren les peticions […]


Finalitza la roda de contactes entre la CUP i els regidors de l'equip de govern Excepte Ponç Feliu, la majoria dels socialistes ignoren les peticions de reunió. Durant els mesos de juny i juliol, la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Girona s'ha reunit amb diversos regidors de l'equip de govern, per analitzar les principals temàtiques que tracta cada àrea, i traslladar la posició de la CUP en relació a diferents qüestions d'actualitat.

Els diferents processos participatius que s'han engegat durant la legislatura, la reurbanització de la carretera de Barcelona o el futur del parc de les Pedreres són alguns dels temes que s'han tractat en les trobades. La nota negativa de la roda de contactes és el fet que la majoria de regidors del PSC (amb l'excepció del regidor de Medi Natural, Ponç Feliu) han fet cas omís a les peticions de la CUP per reunir-s'hi.

 

La CUP denuncia aquesta actitud, que a parer de la formació denota una considerable falta de respecte cap a la CUP i, en general, cap a aquells actors ciutadans de Girona que tenen una visió més crítica del govern d'Anna Pagans. Segons el portaveu de la CUP, Jordi Navarro, "la prepotència i la nul·la voluntat de diàleg a l'hora de governar que han demostrat els successius governs socialistes és avui una llosa que impedeix que la ciutat avanci cap a una manera de fer política més democràtica i propera a la ciutadania: és l'hora d'impulsar un canvi de tendència i la CUP serà a primera línia per aconseguir-ho".

29 d'abril de 2015