Lleida: Més de 2000 signatures en defensa de El Roser

El Casal Independentista l’Ocell Negre i la Candidatura d’Unitat Popular han presentat més de 2000 signatures contra el Parador al Roser. Així mateix, la CUP […]


El Casal Independentista l’Ocell Negre i la Candidatura d’Unitat Popular han presentat més de 2000 signatures contra el Parador al Roser. Així mateix, la CUP ha entrat al registre municipal, una moció en que es sol·licita a l’Ajuntament la realització d’una Consulta Popular Ciutadana per decidir el futur de l’emblemàtic espai.

El Casal Independentista l’Ocell Negre i la Candidatura d’Unitat Popular han presentat avui al registre de l’Ajuntament més de 2000 signatures de ciutadans de Lleida contra el projecte de l’Ajuntament i el Ministerio de Turismo d’ubicar un Parador Nacional en l’antic convent del Roser. Les signatures han estat recollides en el marc de la Iniciativa Ciutadana Salvem el Roser en els darrers mesos.

Així mateix, l’entitat i el partit polític, expressen la seva gratitud i valentia als milers de ciutadans que han donat la cara i en nom, per salvar el Roser i que amb el seu suport, ens han permès a assolir una quantitat històrica de suports a una Iniciativa Ciutadana en la història recent de Lleida.

Així mateix, la Candidatura d’Unitat Popular, prosseguint amb la seva campanya en pro d’una Consulta Popular Ciutadana com a única via de resolució democràtica per aquest conflicte, ha presentat una moció al registre de l’Ajuntament en que és sol·licita a l’equip de govern que impulsi una Consulta Popular Ciutadana per dirimir el futur de l’emblemàrtic espai i, l’emplaça a que abandoni definitivament les imposicions, tot i respectant la voluntat i opinió ciutadanes.

La Candidatura d’Unitat Popular vol emplaçar especialment als partits IC-V i ERC, partits que participen en el govern d’aquest Ajuntament i que sovint s’omplen la boca de paraules i discursos sobre participació ciutadana i processos participatius, a que es comprometin a no silenciar l’opinió dels més de 2000 ciutadans adherits a aquesta iniciativa, a propiciar el desenvolupament i l’organització d’una consulta municipal sobre la qüestió i, en darrer terme, a respectar la voluntat majoritària de la ciutadania de Lleida.

Lleida, 9 d’octubre de 2006
11 d'octubre de 2006