Lleida: Una cadena humana per salvar el Roser tanca la campanya de la CUP

Un acte polític al Roser i una cadena humana al voltant de l'històric edifici amb la voluntat de salvar-lo de l'amenaça de construcció d'un Parador […]Un acte polític al Roser i una cadena humana al voltant de l'històric edifici amb la voluntat de salvar-lo de l'amenaça de construcció d'un Parador Nacional han posat fi a la campanya electoral de la CUP de Lleida. Durant l'acte, el portaveu de la CUP, Ramon Usall, ha apel·lat a la CUP com a l'única opció independentista i d'esquerres i com a única garantia de salvar el Roser enfront de d'altres partits, com ERC i ICV, que s'han convertit en apèndixs del PSC i que han renunciat a polítiques en defensa de la memòria històrica dels resistents de la Lleida de 1707.


Després de l'acte, una cadena humana ha envoltat el Roser mentre es desplegava una pancarta amb el lema "Defensem la nostra memòria. Salvem el Roser! Stop al parador". Tot i la intensa pluja els simpatitzants de la Candidatura d'Unitat Popular han envoltat l'edifici apel·lant al vot a la CUP com a única garantia per salvar-lo. 


 


 


La campanya s'ha tancat després amb un brindis amb cava i l'actuació de la cantautora lleidatana Meritxell Gené al Casal independentista Ocell Negre. La CUP ha volgut agrair amb aquest brindis a tots i aquells i aquelles que han fet possible aquests quinze dies d’intensa campanya.

26 de maig de 2007