Lleida: La CUP aplega desenes de persones en protesta contra la sentència de l’Estatut

Una seixantena de persones s'han concentrat aquest dijous al vespre davant de l'Ajuntament de Lleida, a la Plaça Paeria, per protestar contra la sentència de […]


Una seixantena de persones s'han concentrat aquest dijous al vespre davant de l'Ajuntament de Lleida, a la Plaça Paeria, per protestar contra la sentència de l'Estatut, tal com han anat fent diverses poblacions després que dilluns el Tribunal Constitucional (TC) dictés sentència contra l'Estatut.

Convocada per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Lleida i l'Assemblea de Joves, la concentració ha estat presidida per una pancarta on es podia llegir 'Cap Estatut ens farà lliures. Independència'.

La CUP rebutja 'qualsevol temptació dels partits catalans de seguir apostant per la via estatutària i autonomista' que considera que 'cal superar'. Segons la formació independentista, cal avançar 'amb pas ferm' cap a la independència i la 'insubordinació amb el marc jurídic i polític espanyol', que considera 'incapaç d'oferir ja cap quota més de benestar i progrés social i tampoc de llibertats col·lectives per al nostre poble'.

Font: llibertat.cat

2 de juliol de 2010