Manresa: L’Ajuntament de Manresa rebutja la moció de suport las encausats pel Toro del Bruc

Dilluns passat,  la CUP de Manresa va presentar una moció en solidaritat amb els dos joves manresans encausats pels danys al Toro del Bruc. Adam […]


Dilluns passat,  la CUP de Manresa va presentar una moció en solidaritat amb els dos joves manresans encausats pels danys al Toro del Bruc. Adam Majó, regidor de la CUP al consistori manresà, va defensar l’acció dels dos joves entenent aquesta com una acció política i no com una bretolada.

Majó al·legà que el “Toro d’Osborne” és un símbol amb una connotació clarament espanyolista i no és mera propaganda com alguns volen fer creure. A més, el regidor de la CUP carregà contra les penes multa, entenent que aquestes són una mesura classista que no castiguen pel delicte sinó pel poder adquisitiu que tens. Així entenent que el càstig de 8 dies de presó és totalment desproporcionat

Des del Grup de Suport es va fer presència al ple desplegant una pancarta amb el lema de la campanya “8 dies de presó no ens faran creure”.

ERC, per la seva banda donà suport a la moció presentada per la CUP. ICV i CiU, fidels a la indefinició habitual, optaren per abstenir-se. PSC, PP i PxC votaren en contra sense argumentar absolutament res. Així, la moció fou derrotada per 10 vots a 4. 

 

Font. Alerta Solidària

24 de maig de 2010