Manresa: La CUP posa en marxa el seu web

La Candidatura d'Unitat Popular de Manresa, després d'un periode de proves, ha posat en funcionament de forma definitiva la seva web local, sota el domini […]La Candidatura d'Unitat Popular de Manresa, després d'un periode de proves, ha posat en funcionament de forma definitiva la seva web local, sota el domini .cat, i amb la direcció http://manresa.cup.cat 


L'objectiu principal de la CUP és apropar als internautes el discurs i les activitats de la candidatura, i sobretot, ser una porta oberta a la participació dels manresans.


El web, permet entre altres coses, consultar els comunicats, notes de premsa, articles d'opinió, documents… des del 2003 fins al dia d'avui i també aprofundir sobre la realitat de les CUP arreu del país i de les nostres comarques. Al web hi ha un apartat d'enquestes on els visitants poden opinar sobre diferents temàtiques i consultar-ne els resultats. També consultar la predicció la predicció meteorològica als Països Catalans.


 


Una de les principals novetats del web és l'apartat de «foto denúncia», on els manresans poden enviar les seves queixes o denúncies fixades en una fotografia i un text. El web però, seguirà en constant evolució, i s'aniran afegint apartats com galeries de fotografies, i les novetats entorn les eleccions municipals de 2007.


Candidatura d’Unitat Popular de Manresa


manresa@cup.cat


Febrer de 2007

13 de febrer de 2007