Manresa: La CUP reclama més espai per al lleure i l’esport al Congost

La Candidatura d’Unitat Popular de Manresa no comparteix la decisió de l'actual equip de govern d’ampliar l’espai destinat a l’aparcament a la zona esportiva de […]La Candidatura d’Unitat Popular de Manresa no comparteix la decisió de l'actual equip de govern d’ampliar l’espai destinat a l’aparcament a la zona esportiva de la ciutat.

La CUP considera que els espais actualment lliures haurien d’enjardinar-se, per formar, juntament amb les instal·lacions estrictament esportives, una gran parc dedicat al lleure i a l’activitat física. La CUP vol recordar que en la passada legislatura ja es va adequar un aparcament davant del pavelló nou i es va substituir un camp de futbol set per un altra aparcament. A més de permetre que es destrossés part del circuït de fúting i es perdés la pista poliesportiva per als seus usos habituals. La CUP entén que la millora que necessita tot aquest espai no passa per acondicionar més espais per els cotxes sinó per ampliar i millorar l’àrea destinada a  l’esport i al lleure.


La CUP recorda, també, que els aparcaments actuals de la zona esportiva del congost només exhaureixen la seva capacitat en una desena d’ocasions l’any, mentre les instal•lacions esportives i de lleure són utilitzades cada dia, matí i tarda.

Per la CUP la millora dels accessos a la zona esportiva del congost passa per la construcció d’una passera per a vianants i bicicletes que haurien d’unir el cementiri amb la carretera Cardona, al barri de l’Avecrem.

16 de maig de 2007