Manresa: La CUP torna a reclamar una Sala Polivalent i planteja terminis per la seva execució

La Candidatura d’Unitat Popular ha exposat, aquest dijous en roda de premsa, el seu temor a que els repetits incompliments per a l’execució d’una Sala […]La Candidatura d’Unitat Popular ha exposat, aquest dijous en roda de

premsa, el seu temor a que els repetits incompliments per a l’execució

d’una Sala Polivalent a Manresa es tornin a repetir. És per això que la

CUP presentarà una moció al proper ple municipal.


La candidatura independentista creu que “Malgrat les repetides promeses electorals i de l’equip de govern, Manresa és, encara ara, una ciutat de 75.000 habitants sense un espai adequat per la música popular en directe”. Adam Majó, regidor de la CUP a l’ajuntament de Manresa, “aquest tipus d’equipaments que si que es troba a la majoria de pobles de la comarca és una històrica reivindicació de la CUP que ha de poder permetre diverses activitats i on, sobretot, es puguin programar concerts de música en directe de petit i mitjà format”.

Majó, acompanyat de Jordi Masdeu, coordinador del Grup Municipal de la CUP, Oriol Majós, membre de la Comissió d’Oci i Cultura de la CUP, i Joel Lliró, manresà vinculat al món de la música, demanen que la regidoria de cultura es comprometi a enllestir la redacció del projecte definitiu de la sala polivalent abans del gener del 2009, que s’iniciï l’execució de les obres en un termini màxim d’un any a partir de l’aprovació del projecte, I finalment, que es creï una comissió de seguiment formada per un representant de cadascun dels grups municipals i per persones vinculades a la música en viu per a fer el seguiment del projecte. Aquesta comissió s’hauria de reunir amb una periodicitat mínima trimestral.

PROPOSTA LA CUP PER AVANÇAR EN EL PROJECTE D’UNA SALA POLIVALENT A MANRESA

Exposició:

Malgrat les repetides promeses electorals i de l’equip de govern, Manresa és, encara ara, una ciutat de 75.000 habitants sense un espai adequat per la música popular en directe, equipament que si que es troba a la majoria de pobles de la comarca la CUP fa molts anys que demana la creació d’una Sala Polivalent, que pugui encabir diverses activitats i on, sobretot, es puguin programar concerts de música en directe de petit i mitjà format.

Davant de tot això, i tement que en aquesta legislatura no quedi definit el projecte de la Sala polivalent ni s’iniciïn les obres del mateix, demanem:

1. Que la regidoria de cultura es comprometi a enllestir la redacció del projecte definitiu de la sala polivalent abans del gener del 2009.

2. Que s’iniciï l’execució de les obres en un termini màxim d’un any a partir de l’aprovació del projecte.

3. Que es creï una comissió de seguiment formada per un representant de cadascun dels grups municipals i per persones vinculades a la música en viu per a fer el seguiment del projecte. Aquesta comissió s’hauria de reunir amb una periodicitat mínima trimestral.

No obstant, el ple decidirà

Adam Majó Garriga

Grup municipal de la CUP

13 de març de 2008