Manresa: La CUP vetllarà el compromís de l’Ajuntament amb la Riera de Rajadell

L'Ajuntament es compromet a enllestir el projecte de la Riera de Rajadell d'aquí a un any, com a contrapartida a la moció de la CUP […]L'Ajuntament es compromet a enllestir el projecte de la Riera de Rajadell d'aquí a un any, com a contrapartida a la moció de la CUP on es demanava accions concretes per la seva preservació i habilitació com a espai verd i de lleure.


La CUP va presentar una moció el passat dilluns on es demanaven accions concretes per la conservació i l'arranjament de l'entorn de la Riera de Rajadell. Els partits del govern van presentar una esmena de substitució a la proposta de la CUP on es comprometien a tenir enllestit en 12 mesos tot el projecte per a l'entorn. El Regidor de la CUP, Roger Torras, va acceptar l'emena i hi va votar a favor, com a vot de confiança a la nova regidora d'ERC Alba Alsina, que està al capdavant de la regidoria per primera vegada. Torras però va deixar clar que es faria un seguiment absolut del tema perquè es cumpleixi el termini fixat.


L'entorn de la Riera de Rajadell i l'anella verda de Manresa es una llarga reivindicació dels manresans, que la CUP ha reivindicat llargament en els darrers anys.

21 de juliol de 2007