El Masnou: Què està passant amb les nostres cases?

De fa un temps ençà, alguna cosa està passant amb les cases del Masnou que se'n van a terra i de les runes en surten […]


De fa un temps ençà, alguna cosa està passant amb les cases del Masnou que se'n van a terra i de les runes en surten blocs de pisos impersonals. La causa es degut a què amb 23 anys de govern convergent i quasi quatre més de govern "progressista i d'esquerres", no hi hagut temps de fer una catalogació arquitectònica dels edificis i dels elements que els formen, amb la qual cosa les constructores poden comprar les cases, tirar-les a terra i construir-hi blocs de pisos.


Poc a poc aquest monstres especuladors s'estan quedant amb el poble i n'estan canviant la fisonomia perdent així l'herència arquitectònica que ens havia quedat d'aquell Masnou passat.


Des de la CUP demanem a l'ajuntament que faci el possible, en el mínim temps possible, per catalogar les cases que encara queden dempeus per tal d'evitar que els especuladors les puguin tirar, l'últim exemple el trobem al carrer Pere Grau, o­n hem perdut dues cases, per tenir-hi 16 pisets, molt probablement '�alt standing, com a la zona de la vinya, o­n vam perdre una de les poques zones agrícoles de El Masnou, per fer cases de gent rica. No podem perdre el poc patrimoni que ens queda. Reclamem a l'ajuntament que conclogui la catalogació.

6 de novembre de 2006