Mataró: Cent persones es concentren a Mataró per l’Autodeterminació dels Països Catalans

Un centenar llarg de persones s’han concentrat aquest dissabte 1 d’abril davant l’Ajuntament de Mataró per donar suport a la convocatòria unitària per l’Autodeterminació dels […]


Un centenar llarg de persones s’han concentrat aquest dissabte 1 d’abril davant l’Ajuntament de Mataró per donar suport a la convocatòria unitària per l’Autodeterminació dels Països Catalans. La concentració haestat la primera gran resposta a la imposició dels Estatuts d’Autonomia i ha emplaçat a continuar endavant amb les mobilitzacions el 23 d’abril.

Cap a les 7 de la tarda s’ha desplegat la pancarta i s’han distribuït manifestos entre els vianants que passejaven per la Riera. Poc a poc, el gruix de persones ha anat augmentant i a un quart de vuit, Carme Polvillo, de la CUP de Mataró, ha llegit el manifest comarcal i tot seguit s’ha clos l’acte amb el cant de Els Segadors.

Cal remarcar que l’acte ha estat precedit per un desmesurat desplegament intimidatori de policia municipal i d’antiavalots dels Mossos d’Esquadra. La vigilància policíaca ha estat el resultat d’una demanda formulada pel Partido Popular i ha pretès, sense aconseguir-ho, deslluir el caràcter pacífic i revinidicatiu de la concentració.

29 d'abril de 2015