El municipalisme popular s’organitza i estreny llaços

Els propers 17 i 18 de gener es celebrarà a Barcelona la Conferència Municipalista al Centre Cívic Joan Olier ‘Pere Quart’ al barri de Les […]


Els propers 17 i 18 de gener es celebrarà a Barcelona la Conferència Municipalista al Centre Cívic Joan Olier ‘Pere Quart’ al barri de Les Corts a Barcelona. La Conferència porta per títol “Per un municipalisme al servei de les classes populars”.

Tal i com es va aprovar a la darrera Assemblea Nacional del mes de juliol a Cervera, la CUP ha impulsat unes jornades d’un cap de setmana on es podrà debatre sobre el desenvolupament de les diverses línies de treball, fer debat estratègic, intercanvi, formació, etc. Són obertes a tots els agents de la Unitat Popular i tenen com a objectius, d’una banda, estrènyer llaços entre tots els actors municipals de la unitat popular i les diferents assemblees locals així com treballar diversos aspectes del Programa Marc de cara a les properes eleccions municipals del mes de maig de 2015, entre d’altres.

A tot el conjunt d’actes, tallers i conferències programats hi participaran diversos perfils socials i polítics. Des d’activistes, passant per tècnics experts o per militants i regidors de la CUP i altres alternatives locals amb àmplia experiència. 

Però a banda del conjunt d’espais de debat i formació, també es durà a terme la presentació pública del “Compromís per un municipalisme al servei de les classes populars” en roda de premsa el mateix diumenge 18. Un compromís que han subscrit, a banda de la CUP, organitzacions polítiques d’àmbit municipalista amb la voluntat de treballar conjuntament en un reforç d’aquestes alternatives polítiques de  base i d’arreu dels Països Catalans.  Aquest compromís  restarà obert a altres organitzacions que vulguin treballar en la mateixa direcció.

13 de gener de 2015