Navarcles: 5a Plantada d’arbres

Aquest passat diumenge 7 de gener de 2007 la CUP Navarcles va dur a terme la seva cinquena plantada d'arbres. Aquest any el lloc escollit […]


Aquest passat diumenge 7 de gener de 2007 la CUP Navarcles va dur a terme la seva cinquena plantada d'arbres. Aquest any el lloc escollit

va ser el camp sobre la font de la Cura (delimitat entre els carrers Calders, Santpedor i Gaudí); i es van plantar 5 oliveres i 6 alzines.


En una tercera part d'aquest solar està prevista la construcció de blocs de pisos (al llarg del carrer Calders), i la resta està qualificada com a parc urbà. Amb la plantada reivindiquem que sigui acondicionat el més aviat possible com a parc i que els blocs de pisos no siguin construïts.


D'altra banda, l'Ajuntament de Navarcles va prohibir que aquest solar fos utilitzat com a a abocador de deixalles. No obstant això, part de la runa generada per l'ex-regidor de CiU, Jordi Noguera, durant la construcció del garatge de casa seva (que dóna a aques solar) va ser abocada en aquest. I encara ara hi és.

16 de gener de 2007