Presentació de ‘Poble en Marxa-CUP Calldetenes

La candidatura Poble en Marxa – Independents per Calldetenes es tornarà a presentar a les eleccions municipals, aquest cop amb el suport de la CUP, […]


La candidatura Poble en Marxa – Independents per Calldetenes es tornarà a presentar a les eleccions municipals, aquest cop amb el suport de la CUP, sota la denominació de Poble en Marxa – CUP Calldetenes.

Amb l’experiència obtinguda pels tres regidors durant aquests quatre anys, el suport de la gent que hi està treballant, i l’ajuda tant tècnica i jurídica com logística de la gent de la CUP, Poble en Marxa – CUP Calldetenes té la intenció de canviar la manera de gestionar el consistori de Calldetenes. 

Poble en Marxa treballarà perquè l’ajuntament sigui l’òrgan administratiu del poble, i siguin el conjunt de veïns i veïnes de Calldetenes, a títol personal o conjuntament amb les entitats, associacions, empresaris, món rural i agents socials, els que decideixin realment cap on ha d’anar el futur de Calldetenes en bé de tothom. 

Per donar a conèixer la gent que treballarà en aquest projecte, i el seu govern, Poble en Marxa – CUP Calldetenes, farà una presentació del seu projecte de poble aquest divendres 29 d’abril a 2/4 de 10 del vespre al vestíbul de l’ajuntament de Calldetenes. 

L’acte comptarà amb la presència de la Laia Jurado i Canadell, regidora de la CUP a l’ajuntament de Vic. En acabar hi haurà un pica-pica on es podran intercanviar opinions amb tots els presents.

27 d'abril de 2011