PxC menteix sobre els sous dels regidors de Mataró

Plataforma per Catalunya ha publicat  en El Tot Mataró de la setmana de l’11 al 17 de novembre de 2011 un anunci electoral on demana […]


Plataforma per Catalunya ha publicat  en El Tot Mataró de la setmana de l’11 al 17 de novembre de 2011 un anunci electoral on demana el vot per les eleccions generals del 20 N en el qual s’inclouen falsedats referent als sous dels regidors.

L’anunci diu falsament que els regidors de PSC, PP, CUP, ICV i CIU tenen uns sous d’entre 60.000 i 37.000 euros. La qual cosa és del tot falsa. Totes les dades dels sous dels regidors estan publicades al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona del 12 d’agost de 2011. Allà es pot comprovar que el regidor de la CUP no cobra 37.000 euros, sinó que per voluntat pròpia és el regidor-portaveu que menys cobra: 32.458,75 euros. La regidora-portaveu de PxC, per exemple, cobra 38.185,75 euros. La majoria de regidors cobren 7.514, 54 euros. Totes aquestes quantitats són sous bruts anuals.

El regidor-portaveu de la CUP ja els va dir en el Ple que, si de veritat volen una retallada efectiva (i no només simbòlica) i una política d’austeritat real, portin el tema allà on toca, al debat dels pressupostos. Cosa que nosaltres pensem fer.

PxC presumeix de dir la veritat de les coses però nosaltres constatem que en realitat les falsegen. No ens sorprèn, doncs, que aquesta formació política falsegi dades per un interès electoralista. Ja ens hi tenen acostumats amb les seves campanyes contra els estrangers no-comunitaris plenes de falsedats.

Ara bé, és flagrant falsejar dades públiques i que ells tenen de manera oficial. Per això la CUP està estudiant denunciar Plataforma per Catalunya per injúries i falsedat.

18 de novembre de 2011