Una quarantena de persones debaten al Vendrell sobre cultura, festes i teixit associatiu

La CUP del Vendrell valora molt positivament el primer dels seus Punts de Trobada, que va comptar amb una bona participació de vendrellencs i vendrellenques. […]


La CUP del Vendrell valora molt positivament el primer dels seus Punts de Trobada, que va comptar amb una bona participació de vendrellencs i vendrellenques.

El passat divendres 8 d’abril, la CUP del Vendrell celebrava el primer dels quatre Punts de Trobada que té previst organitzar. L’acte, realitzat a la sala del Portal del Pardo, tractava sobre “Cultura, festes i teixit associatiu” i va comptar amb la presència d’una quarantena de persones.

Des de l’organització independentista s’han mostrat més que satisfets i destaquen que “aquesta primera jornada ha tingut una resposta molt positiva, per una banda pel nombre de persones que han assistit però, sobretot, perquè s’ha generat força debat. Entre l’assistència i ha hagut intercanvi d’idees, fet que ens servirà per afegir propostes al programa, modificar algunes altres i eliminar alguna coseta”.

Els Punts de Trobada són jornades de participació per acabar de completar el programa electoral de la CUP vendrellenca, que vol ser un reflex de la voluntat popular de la gent del municipi.

Des de la CUP del Vendrell es vol recordar que, el proper divendres 15 d’abril, a les 20h, a la sala del Portal del Pardo, s’organitza el segon Punt de Trobada. En aquesta ocasió es parlarà sobre “Polítiques educatives”. La CUP fa una crida a la participació i anima a la gent a venir i dir la seva.

13 d'abril de 2011