Reus surt un cop més sortim al carrer en defensa de l’escola pública i en català!

Des de la Candidatura d’Unitat Popular de Reus donem suport i ens afegim a la convocatòria de la Plataforma SOS Ensenyament Públic, per aquest DIMECRES […]


Des de la Candidatura d’Unitat Popular de Reus donem suport i ens afegim a la convocatòria de la Plataforma SOS Ensenyament Públic, per aquest DIMECRES 12 DE DESEMBRE A LES 6 DE LA TARDA A LA PLAÇA DEL MERCADAL, en defensa d’un ensenyament públic, laic i en català.

Una nova concentració s’ha convocat aquest dimarts a les 6 de la tarda a la plaça del Mercadal, per denunciar les greus conseqüències de l’esborrany de la ‘llei Wert’, que no sols impliquen un atac directe als drets lingüístics dels pobles oprimits de l’estat espanyol, sinó una nova onada privatitzadora de l’ensenyament a base de rebaixar la qualitat del servei públic i finançar amb diners públics la matrícula a centres privats.

Per aques motiu, la Plataforma SOS Ensenyament Públic de Reus i Baix Camp, ha convocat aquesta concentració en defensa d’un ensenyament públic, laic, de qualitat i en català. Des de la CUP us animem un cop més a tots i totes a sortir al carrer!

11 de desembre de 2012