Sabadell: «Aturem el feixisme», comunicat de denúncia de la CUP

La Candidatura d'Unitat Popular de Sabadell emet un comunicat davant l'agressió feixista que el passat dimecres 30 de gener va patir un ciutadà sabadellenc a […]La Candidatura d'Unitat Popular de Sabadell emet un comunicat davant l'agressió feixista que el passat dimecres 30 de gener va patir un ciutadà sabadellenc a l'Avinguda Barberà de la ciutat. (llegiu-ne el comunicat sencer).


ATUREM EL FEIXISME A LA NOSTRA CIUTAT!

Des de la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Sabadell, davant de l’agressió feixista del passat dimecres dia 30 de gener contra un ciutadà sabadellenc a la Avinguda de Barberà, volem manifestar:

· La nostra solidaritat i recolzament amb la persona agredida, i denunciar que no es tracta d’un fet aïllat, sinó d’un més de la llarga llista que en els últims mesos s’estan produint a la nostra ciutat i comarca.

· Mostrar la nostra indignació davant d’una agressió portada a terme  per coneguts neonazis de la nostra comarca amb un llarg historial d’agressions i d’amenaces, com és el cas d’ Ivan Chicano responsable de l’agressió d’aquest passat dimecres conjuntament amb un conegut neonazi de Castellar del Vallès.

Davant aquesta situació, des de la CUP de Sabadell exigim :

· Que s’acabi la impunitat reiterada que tenen a la nostra ciutat i comarca coneguts neonazis, que tot i la seva coneguda reincidència violenta continuen actuant impunement .

· Que s’acabi la tolerància per part de les administracions amb totes aquelles persones que recolzen aquest individus violents, cal recordar que el passat mes de novembre una trentena de neonazis es van concentrar davant l’Ajuntament amb la passivitat de l’Equip de Govern i la Delegació del Govern Espanyol, reclamant justícia per Iván Chicano, responsable de l’agressió que ara mateix estem denunciant.

· La declaració de Sabadell com a  Municipi Antifeixista, i l’aplicació de tot un seguit de mesures socials, polítiques i judicials que portin a l’eradicació del feixisme de la nostra ciutat.

· En aquest sentit demanem la dissolució  de la més que testimonial Comissió de la Convivència, per la seva inoperància i manca de continguts clars per tal de combatre la violència, el feixisme i el racisme a la nostra ciutat.


 


En aquest sentit, donem tot el nostre suport  a la Plataforma Antifeixista de Sabadell, com a eina per continuar denunciant  a través de la mobilització social la persistència del feixisme a la nostra ciutat.


 


Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell


Sabadell, 3 de febrer de 2008

4 de febrer de 2008