Sabadell: La CUP de Sabadell condemna la detenció de quatre activistes

La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sabadell ha condemnat la detenció dels quatre activistes en el marc d'una acció de protesta en contra de la […]


La Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Sabadell ha condemnat la detenció dels quatre activistes en el marc d'una acció de protesta en contra de la reforma laboral i n'ha exigit l'alliberament 'immediat'. La formació ha mostrat la seva 'més enèrgica repulsa a la repressió' i ha expressat la seva solidaritat amb els quadreta detinguts, que s'havien encadenat a una ETT.

 
En la mateixa línia, dóna suport a la coordinadora d'entitats de Sabadell per la vaga general i fa una crida a els i les treballadores de Sabadell a afegir-se a la vaga general del proper 29 de setembre.

Comunicat CUP de Sabadell 

 
Quatre veïnes i veïns de Sabadell, alguns d’ells militants de l’Esquerra Independentista i dins de la campanya organitzada per la coordinadora d’entitats 'Sabadell per la aga general', s’han encadenat aquesta tarda a les portes d’una ETT, fet que ha provocat l'intervenció dels Mossos que, en comptes d’identificar-los, han volgut marcar el terreny per als propers dies emportant-se’ls detinguts a comissaria.
 
Davant els fets ocurreguts, des de la Candidatura d’Unitat Popular de Sabadell:
 
– Exigim la immediata llibertat dels detinguts.
– Denunciem l’actitud autoritària dels cossos policials.
– Mostrem la nostra més enèrgica repulsa a la repressió.
– Expressem la nostra solidaritat amb els quatre detinguts i detingudes.
– Donem tot el nostre suport a la coordinadora 'Sabadell per la vaga general'.
– Fem una crida a totes i tots els treballadors de Sabadell a afegir-se a la vaga del proper 29 de setembre, així com solidaritzar-se amb els actes que es convoquin.
 
 
 
Font: sabadell.cup.cat i llibertat.cat
24 de setembre de 2010