Tarragona: La CUP anuncia la concorrència a les municipals el proper dissabte 11

Ho anunciaran en la presentació pública del proper dia 11 de desembre a la Cambra de comerç. Dissabte 11 de desembre a les sis de […]


Ho anunciaran en la presentació pública del proper dia 11 de desembre a la Cambra de comerç. Dissabte 11 de desembre a les sis de la tarda a la Cambra de Comerç es presentarà la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) de Tarragona. Serà la presentació pública per anunciar que es presentaran a les properes eleccions municipals i explicar el projecte a fons, que fa ja un parell d’anys que camina. 

La CUP pretén ser l’alternativa participativa a l’Ajuntament per tal de fer sentir la veu dels ciutadans d’una manera més directa, a més de voler treballar per teixir una societat més justa i denunciar tot el que tingui a  veure amb la corrupció política que, segons la Candidatura, és molta.

Una nova formació política concorrerà a les properes eleccions municipals. La CUP, Candidatura d’Unitat Popular, d’ideologia independentista i d’esquerres que ha estat present i protagonista en totes i cadascuna de les reivindicacions socials i nacionals en aquesta ciutat des de fa un parell d’anys, té intenció de presentar-s’hi. Competirà, així, amb els partits que actualment tenen representació amb la motivació de ser una força nova i independent a nivell local, que funciona de manera totalment assembleària i que construirà i aplicarà el programa electoral permetent-hi la participació dels ciutadans. L’acte de presentació, a les sis de la tarda a la Cambra de Comerç el proper dissabte dia 11 de desembre, pretendrà explicar què pensa la Candidatura de la gestió actual de la ciutat i per fer conèixer a fons el projecte a tothom qui ho vulgui, així com per resoldre els dubtes que hi hagi al seu voltant.

Els qui parlaran en l’acte seran Santi Fortuny i Roser Perendreu, tots dos membres de la CUP de Tarragona, el regidor de la CUP per Mataró Xavier Safont-Tria, el membre del Secretariat Nacional Marc Sallas, l’escriptor Julià de Jòdar i, finalment, hi haurà beguda per als assistents. D'altra banda, es mostrarà la nova aparença i la navegació del nou web, més participatiu que l'actual. L’assemblea local de la CUP anima als ciutadans a informar-se’n i a participar-hi per tal de sanejar la política i fer-la un instrument útil per als ciutadans.


Candidatura d'Unitat Popular de Tarragona
Comunicació

www.cuptarragona.cat
www.cup.cat

30 de novembre de 2010