Tarragona: La CUP i l’Esquerra Independentista organitza actes en motiu de la consulta

El dia 17 d’octubre hi ha la consulta sobre la independència a Tarragona, entre d’altres poblacions. Des de la primera, el dia 13 de setembre […]


El dia 17 d’octubre hi ha la consulta sobre la independència a Tarragona, entre d’altres poblacions. Des de la primera, el dia 13 de setembre a Arenys de Munt, totes les plataformes que s’han muntat per organitzar-ne han implicat un munt de gent.

Gent que pertany a partits o a organitzacions polítiques, però sobretot gent que no s’havia mogut, fins a la data, gairebé per a res, a causa de la desafecció.

Cal analitzar com ha estat el procés de Tarragona i què es pot fer amb tota aquesta voluntat que el dia 18 d’octubre veurà esbaït el seu objectiu. Aquest és un tema que s’ha tractat en moltes poblacions i que poques han sabut definir.

Al col·loqui hi assistirà l’ex-regidora vallenca Teresa Guasch, implicada a Valls Decideix, Josep Maria Llauradó, membre de la Candidatura d’Unitat Popular, i d’altres militants de l’esquerra independentista.

Aquest acte forma part dels actes previs a la consulta que duu a terme l’esquerra independentista de la ciutat amb la voluntat de reflexionar al voltant del fenòmen de les consultes i de la independència, així com fer una crida al vot el dia 17Oct.

12 d'octubre de 2010