El Vendrell: La CUP parla sobre l’Escola Marta Mata

Després de cinc cursos en barracons sembla ser que la Generalitat de Catalunya ha aprovat destinar una dotació, de 5,14 milions d'euros, per la construcció […]


Després de cinc cursos en barracons sembla ser que la Generalitat de Catalunya ha aprovat destinar una dotació, de 5,14 milions d'euros, per la construcció de la nova escola Marta Mata. L'anunci ha servit per portar-nos una nova picabaralla dialèctica entre els grups municipals del PSC i CiU, cadascú donant la culpa a l'altre pel retard i incapaços d'assumir la seva part de responsabilitat.

Nota de la CUP

Des de la CUP del Vendrell, en primer lloc, ens felicitem per les mares i pares de l'alumnat del centre, així com pel professorat del mateix, ja que per fi s'obre la porta a que puguin disposar d'una escola en condicions. Això sí, entenem que la decisió arriba molt tard. D'altra banda esperem que el procés de construcció no s'allargui i es realitzi de la manera més ràpida possible.
A més a més, considerem que tant el PSC, com CiU i el PP haurien d'assumir la seva part de culpa, en tant que han estat al govern del municipi a les darrers legislatures. Parlem de culpa ja que per nosaltres és un fracàs que una escola del municipi es passi 5 anys formada íntegrament per barracons. És una mostra més que, ni l'actual sistema, ni la classe política, funcionen. Ens han demostrat que, ni per un tema que afecta directament l'educació dels nostres nens i nenes, els partits del nostre ajuntament han sigut capaços de fer pinya per tal de pressionar la Generalitat.
Volem acabar lamentant l'electoralisme del PSC. Algú pot creure que sigui una casualitat, que l'anunci de l'aprovació de la construcció de la nova escola Marta Mata es faci dos dies abans de l'inici de la campanya electoral? Ens queda la sensació, potser equivocada, que no s'ha volgut donar llum verda abans, per tal d'esperar a les eleccions. Un cop més, i tal com fan tots els partits tradicionals, el PSC avantposa els seus interessos personals i de partit per sobre dels dels vendrellencs i vendrellenques.

15 de novembre de 2010