Vic: La CUP es queixa del tracte de TV3 al CP Vic

La formació ha instat a l’alcalde a enviar una queixa formal a Televisió de Catalunya. Vila d’Abadal hi ha accedit. NOTA DE PREMSA – CUP […]La formació ha instat a l’alcalde a enviar una queixa formal a Televisió de Catalunya. Vila d’Abadal hi ha accedit.

NOTA DE PREMSA – CUP de Vic . Malgrat que el CP Vic és un dels grans equips d'hoquei de Catalunya, ja

fa temps que ens hem adonat que quan la Televisió de Catalunya

(suposadament nacional) retransmet un partit d'hoquei, els locutors de

TV3 acostumen a tractar el Vic amb una manca de parcialitat preocupant.


Durant la passada Copa del Rei, que el Vic va guanyar brillantment, en el partit entre el CP Vic i el Liceo, els locutors es van mantenir amb neutralitat, adduint que en els dos equips hi havia jugadors catalans;  fet estrany, ja que ens els altres esports no es miren els jugadors de cada equip, sinó els colors de la samarreta que defensen.

A la  retransmissió de la final de la Lliga de Campions d'Europa entre el CP Vic i el Reus, en canvi, hi va haver un posicionament clar a favor del Reus per part dels periodistes que comentaven la retransmissió, tot i que es tractava de dos equips catalans (cal dir que el Vic amb la totalitat de jugadors catalans, i el Reus amb dos jugadors argentins, un d'asturià i entrenador andalús).

Per tot això, la CUP ha demanat a l'alcalde de Vic (i aquest hi ha accedit) a fer arribar, en nom de la ciutadania de Vic, una nota de queixa a la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, fent notar el malestar causat per aquestes actuacions de TV3 i reclamant que en endavant les retransmissions entre equips catalans es facin amb neutralitat.

Vic, 5 de maig de 2009

7 de maig de 2009