Vilafranca: La CUP exigeix un ple extraordinari per tractar el tema dels peatges a Vilafranca

La Candidatura d'Unitat Popular de Vilafranca s'ha posat en contacte amb els grups de l'oposició per traslladar-los la necessitat de celebrar un ple extraordinari i, així, […]La Candidatura d'Unitat Popular de Vilafranca s'ha posat en contacte amb els grups de l'oposició per traslladar-los la necessitat de celebrar un ple extraordinari i, així, plantar cara al projecte del govern espanyol d'instal·lar un sistema de peatges a les entrades i sortides de l'autopista AP-7 a Vilafranca del Penedès.


La CUP també ha contactat amb el govern per exigir-li que el ple es convoqui de manera immediata. L'esquerra independentista vol que el ple serveixi perquè el govern municipal doni totes les explicacions necessàries sobre el projecte. A més a més, espera que el plenari acordi de rebutjar la instal·lació d'aquest sistema de peatges, que es deneguin espais municipals per a la signatura d'actes d'expropiació i que exigeixi als govern espanyol i català la supressió del peatge de Martorell o la seva gratuïtat pels penedesencs.


Ahir, dimecres 21 de maig, a través d'un anunci del Ministeri de Foment espanyol publicat a la premsa, vam saber que s'han iniciat els tràmits per tal d'aixecar les actes prèvies dels terrenys afectats pel projecte d'instal·lar un sistema de peatges tancat a les entrades i sortides a l'autopista a Vilafranca del Penedès.  L'anunci en qüestió resava «Remodelación del enlace de Vilafranca Norte para la implantación de un sistema de peaje cerrado en la autopista AP-7. Tramo:Martorell-Vila-seca/Salou». Amb aquesta intenció, el Ministeri de Foment espanyol ha convocat els afectats per les expropiacions a l'Escorxador de Vilafranca el dia 18 de juny.


+ El govern espanyol inicia els tràmits per a la instal·lació de peatges a Vilafranca

22 de maig de 2008